HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Mayıs 2017, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 6473 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tatarköy Göleti de paralı oldu

Lüleburgaz’a bağlı Tatarköy Köyü sınırları içerisinde bulunan ve halkın yaz aylarında piknik alanı olarak kullandıkları gölet ve çevresi ücretli hale getirilince vatandaşların tepkisini topladı.
Tatarköy Göleti de paralı oldu

Gölette Tatarköy Muhtarlığı Çevre Koruma ve Güzelleştirme Yararına her araçtan günlük 10 TL para alındığını belirten bazı vatandaşlar “araziye gidip otopark parası veriyoruz. Bu ülkede yaşamak gerçekten zorlaştı. Her şey paralı hale geldi. Araziye piknik için git ve aracın için 10 TL ücret ver, tuvaletlere para ver. Ne diyelim yakında soluduğumuz havaya da para isterlerse şaşırmayalım” diyerek sitemlerini ilettiler. Bazı vatandaşlar ise ücretli olduktan sonra etrafın temizlendiğini belirtip uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler.

Tatarköy Muhtarlığınca ihaleye verilen Gölet çevresi gerçekleştirilen ihale sonrası yaklaşık 3 haftadır ücretli hale getirildi. Gölet Büfe adlı işletme tarafından işletilen Gölette araçlardan günlük 10 TL ücret alınıyor ve tuvaletler ücretli.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek