Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Mayıs 2017, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2229 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lezzet Akademisi perili köşke döndü

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 2014 yılında yaptırılan “Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi” çürümeye terk edilen görüntüsüyle adeta perili köşke döndü.
Lezzet Akademisi perili köşke döndü

Lüleburgaz Kapalı Pazar yeri karşısında 2014 yılı Ocak ayında tamamlanan Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi’nin bir türlü açılamayan binası dökülmeye başladı. Aşçılık okulu olarak kullanılması planlanan ve vatandaşlara yemek konusunda eğitim verilmesi için tasarlanan Lezzet Akademisi’nin giriş kısmında bulunan ışıklandırmaların kırıldığı,  teras demirlerinin ise küflenmiş bir halde olduğu gözlendi. Yaklaşık 3 yıl önce yapılan fakat bir türlü hizmete açılamayan bina bakımsızlıktan çürümeye terk edilmiş durumda. Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi’nin son halini gören vatandaşlar ise Lüleburgaz’ın paralarının boş yere harcanmasına tepki gösterdi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek