Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Mayıs 2017, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 3250 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da siyasetin kurtları Torun Restaurant’ta buluştu

CHP’de mahalle seçimlerinin 19 Ağustos 2017 tarihinde başlayacağını duyurulmasının ardından Lüleburgaz’da hareketli akşamlar başladı.
Lüleburgaz’da siyasetin kurtları Torun Restaurant’ta buluştu

Lüleburgaz’da CHP’nin duayenlerinden Faruk Dayı lakaplı Faruk Gürçay’ın organizasyonu ile geçtiğimiz Pazartesi gününün akşamı Torun Retaurant’ta  bir yemek düzenlendi.

“Ankara Merkez cepten herkes”  ödeme biçimi ile düzenlenen yemeğe 18. Dönem Kırklareli Milletvekili Gürcan Ersin,  Lüleburgaz Eski BelediyeBaşkanı Özcan Değirmencioğlu,   Budak Çal, İbrahim Tezan, Erdinç Berkay,  Necdet Suyolcu, Cem Güler gibi isimlerin yanında siyasetin döndüğü Lüleburgaz Zübeyde Hanım Parkı işletmecisi Gürhan Dere de katıldı.

Gecede CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün olası ilçe başkan adayları değerlendirilirken,  Lüleburgaz’ın Kırklareli İl Başkanlığı seçimlerine de mutlaka müdahil olması gerektiği konuşuldu.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek