HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 09 Mayıs 2017, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 3052 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kibariye Lüleburgaz'ı coşturdu

Lüleburgaz, 7 Mayıs Pazar akşamı müziğe doydu.
Kibariye Lüleburgaz'ı coşturdu

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Konseri verdi. Bahar Şenliği programı kapsamında da Kongre Meydanında sahne alan dev sanatçı Kibariye Lüleburgaz’ı adeta salladı.

Kibariye Lüleburgaz’ı salladı

Ünlü sanatçı Kibariye için sadece Lüleburgaz’dan değil Trakya’nın dört bir yanından gelen binlerce kişi Kongre Meydanı’nda buluştu. Kibariye kendi şarkılarının yanı sıra pop müzik ve arabesk müzikten oluşan şarkılar seslendirdi. Binlerce hayranının şarkılarına eşlik ettiği Kibariye, sempatik tavırlarıyla izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Zeki Müren şarkıları seslendirildi

Gecenin diğer programında ise İnci Dalca’nın şeflik ettiği ve Zehra Günel’in sunuculuğunu yaptığı Türk Sanat Müziği Konserinde en sevilen Zeki Müren şarkıları seslendirildi. İki bölümde gerçekleşen konserde beraber ve solo şarkılara yer verildi. Konserin ilk bölümünde şu şarkılar yer aldı: Bir Yaz Yağmuru Gibi Geçiverdi Aşkımız, Aldattın Beni Seviyorum Diye, Şimdi Uzaklardasın Gönül Hicranla Doldu, Uzun Yıllar Bekledim, Zehretme Hayatı Bana Cananım, Deva Bulmayacak Mı, Bir Gönül Hikayesi Anlatırdı Gözlerin, Bir Tatlı Tebessümün Bin Vuslata Bedeldir. Konserin ikinci bölümünde ise şu şarkılara ses verildi: Tekrar Bana Dönsen Yine Beni Sevsen, Nazlı Bir Çiçek Gibi, Uçan Kelebek Gibi, Yaşamak Zevki Verir, Hayat Bazen Tatlıdır, Bir Demet Yasemen, Bülbül Aşıkmış Güle Gül Naz Eder Bülbüle, Ömrüm Senin Olsun, Bir Tatlı Yalan Olsa Bile Sevmeyi Vadet, Yaprak Dökümü Mevsimi Geldi, Bahçevan Geldi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek