Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 01 Mayıs 2017, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

7. Autoshow Fuarı sona erdi

Lüleburgaz Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Lüleburgaz Ticaret Borsası, KOSGEB ve Kırklareli Ticaret Borsası tarafından desteklenen 7. Trakya Autoshow Fuarı sona erdi.
7. Autoshow Fuarı sona erdi

Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri’nde 28 Nisan Cuma günü açılan Autoshow’da sektörün önde gelen firmaları en gözde araçlarını sergiledi.  Fuarda bu yıl otomobil ve ticari araçların yanı sıra motosiklet, karavan, modifiye, aksesuarlar da yer aldı.

Sadece Lüleburgaz’dan değil, çevre İl ve İlçelerden gelen vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği fuarda en çok ilgiyi ise fuarın en pahalı arabaları jeepler çekti.

Tekirdağ’da faaliyet gösteren Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının bayiliğini yapan Haliç Oto’nun fuara getirdiği bir birinden lüks otomobiller vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek