Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Mayıs 2017, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 3311 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kahvaltıların yeni adresi “Bahçem Kebap”

İnsanların aklındaki kebap anlayışını yıkarak farklı bir yönde hizmet amacıyla açılan Bahçem Kebap Restoran hafta sonlarında kahvaltı menüsüyle Lüleburgazlıların karşısına çıktı.
Kahvaltıların yeni adresi “Bahçem Kebap”

İşletmeciliğini Nadir Eryılmaz’ın yaptığı Bahçem Kebap Restoran hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. İşletme sorumlusu Oya Kaya yaptığı açıklamada bundan sonra hafta sonları kahvaltı verileceğini belirtti. Kaya, “İnsanların aklındaki kebapçı anlayışını değiştirmeyi amaçladığımız işletmemizde daha önce hiçbir kebapçılarda yapılmayan bir şey deniyoruz. Artık işletmemizde hafta sonları kahvaltı vermeye başlıyoruz. Bu Lüleburgaz’da bir ilk olacak. Bu konuda ekibime çok güveniyorum. Kahvaltı tabağı süsleme işini de Hatice Ay yapıyor. Kahvaltı mönümüzde 18 çeşit ürün bulunuyor ve bunların yanında birçokta ikramımız olacak. Herkes gibi bizimde güvendiğimiz bir isim olan Süzülmüş’ün ürünlerini kullandığımız kahvaltı mönümüzün yanında fırınımızdan çıkan sıcak ekmek, sınırsız çay ve kahvaltının ardından Türk Kahvesi ikramlarımızda olacak. Kahvaltı mönümüzün dışından menemen, pişi, poğaça, patates kızarması ve omlet çeşitleriyle de vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.”dedi.

“Nişan ve söz organizasyonları da yapacağız”

Kaya, Bahçem Kebap’ta değişik hizmetler vermeye devam edeceklerini de belirterek, “İşletmemiz hafta içi rezervasyon usulü çalışmaya başladı. Burası sadece bir kebapçı olmayacak. Burada doğum günleri, kadın günleri, mezuniyet yemekleri yani tüm özel günleri organize etmeye başlıyoruz. İleriki aşamada ise Nişan, söz gibi organizasyonları da Bahçem Kebap olarak yapmayı planlıyoruz. Bizim hedefimiz Lüleburgaz’da 1 Numara olmak ve bu konuda da iddialıyız. Tüm ekibime çok güveniyorum. Bahçem Kebap olarak yapmayacağımız, altından kalkamayacağımız iş yok”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek