Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 29 Nisan 2017, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan hijyen eğitim uyarısı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) bünyesinde bulunan fırın işletmelerinin hijyen eğitimi başvuru formu için 30 Nisan’a kadar LTSO’ya başvurması gerektiği belirtildi.
LTSO’dan hijyen eğitim uyarısı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada “T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında 18/01/2017 tarihinde imzalanmış ve konu ile ilgili 2017/23 sayılı genelge ile Tarım il Müdürlüklerine bildirilen. Hijyen Eğitim Konusu ile ilgili Odamıza Bağlı Fırın işletmelerinin Odamızda bulunan Hijyen Eğitim Başvuru Formunu 30/04/2017 tarihine kadar doldurarak odamıza başvuru yapması gerekmektedir. Üyelerimizin cezai işlem görmemesi ve mağduriyet yaşamaması adına konuyu dikkate almaları gerekmektedir” dendi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek