Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Nisan 2017, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 698 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süper Amatör’de bu hafta şampiyon belli oluyor

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi 25. hafta, 30 Nisan Pazar günü (yarın) oynanacak maçlarla devam edecek.
Süper Amatör’de bu hafta şampiyon belli oluyor

Şampiyonluk maçına çıkacak olan Lüleburgazspor, Pınarhisar deplasmanına çıkacak. Saat 16.00’da Pınarhisar sahasında oynanacak karşılaşmada Lüleburgazspor, 3 puanı alması durumunda son hafta maçlarını beklemeden şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lige yükselecek.

BAL’a yükselme mücadelesi veren Babaeskispor ile Evrenspor zorlu maçta karşı karşıya gelecekler. Babaeski 100.yıl Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada 3 puanı alan takım ikinci olarak BAL’a yükselmeyi büyük ölçüde garanti altına alacak.

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılamada ise Kaynarca Gençlikspor ligin zorlu ekiplerinden Kofçaz Serhatspor’u ağırlayacak. Pınarhisar Sahasında oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Kırklareli Süper Amatör Liginde oynanacak maçlar şu şekilde; saat 14.00 Kaynarca Gençlikspor – Kofçaz Serhatspor, saat 16.00 İstasyonspor – Büyükkarıştıranspor, Babaeskispor – Evrenspor, Pınarhisarspor – Lüleburgazspor, Sergenspor 0-3 Pehlilvanköyspor(hükmen), K.Sanayispor 3-0 Vizespor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek