Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Nisan 2017, Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi. 1340 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emeklilere 1 Mayıs çağrısı!

DİSK Emekli-Sen Lüleburgaz Şubesi’nden yapılan açıklamada Pazartesi günü Lüleburgaz’da gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs Bayramı’na katılma konusunda çağrıda bulunuldu.
Emeklilere 1 Mayıs çağrısı!

Demokrasi mücadelesinden emekli olunmadığının belirtildiği açıklamada, 1 Mayıs’taki kutlamalarda emeklilerin istek ve sorunlarının dile getirileceği kaydedildi.

 

Açıklamada; “Emekliler, EMEKLİ-SEN’de örgütlenelim, sendikamıza üye olalım, doğa, insan, emek sömürüsüne hayır demek için, özgürlükçü, laik demokratik cumhuriyet için, hukukun üstünlüğü için hep birlikte mücadele edelim, sefalete teslim olmayalım.1 Mayıs’ta Lüleburgaz’da eski hükümet konağı önünde saat 11.oo’da tüm emekliler, eşimizle, dostumuzla, komşumuzla  DİSK/EMEKLİ-SEN LÜLEBURGAZ ŞUBESİ pankartı arkasında toplanıp hep birlikte yürüyelim ve  taleplerimizi haykıralım” dendi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek