Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 20 Nisan 2017, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 3740 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gören Büfe kazandırıyor

Lüleburgaz eski Hükümet Konağı karşısında yıllardır halkın hizmetinde olan Gören Büfe kazandırmaya devam ediyor.
Gören Büfe kazandırıyor

Gören Büfe İşletmecisi Savaş Gören son 1,5 ay içerisinde 3 kez Spor Loto’da 5 bilen Lüleburgazlılara ikramiye dağıttıklarını ifade etti. Lotoda 5 bilip ikramiye kazanan Lüleburgazlıların günden güne artması da müşterilerin yoğunlaşmasına neden oldu. Gördükleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gören “İnşallah tüm insanlarımızın yüzü gülsün” dedi.

Yılların Büfesi Gören Büfenin işletmeciliği dededen oğla daha sonra da torun Savaş Gören’e geçti. Gören, dedesinden babasına ve sonrasında da kendisine kalan işyerini Lüleburgazlıların hizmetine adadığını belirtti. Müşterileri kazanınca kendisi kazanmış gibi mutlu olduğunu söyleyen Gören, tüm Lüleburgaz halkına bol şans diledi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek