Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 19 Nisan 2017, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 3749 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kimse kardeşliğimizi bozmaya kalkmasın”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, referandum sonrasında AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç’un yaptığı açıklamaya cevap verdi.
“Kimse kardeşliğimizi bozmaya kalkmasın”

16 Nisan Pazar günü yapılan referandumun ardından AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç’un yaptığı “Tüm hainler bir tarafta, inananlar bir taraftaydı” açıklamasına CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya, yaptığı açıklamada, “18 Nisan Salı Günü gazetelerde çıkan AKP İlçe Başkanı Tanzer Koç’un yaptığı “Tüm hainler bir tarafta, inananlar bir taraftaydı” açıklaması iktidar partisi mensuplarının nasıl bir cehalet ve Lüleburgaz’a karşı nasıl bir ihanet içerisinde olduğu gözler önüne apaçık sermiştir. Lüleburgaz’da yaşayan insanların inancını ölçmek ve vatan sevgisini sorgulamak hiç kimsenin haddi değildir. AKP İlçe Başkanı Tanzer Koç’a soruyoruz: Yedi düvelle omuz omuza veren vatanına, ülkesine ihanet eden hainler kimlerdir? Allah bir tarafaysa Allahsız olanlar kimlerdir? Lüleburgaz’da ezanları kim susturmuş, bayrağı kim indirmiştir ya da bunu aklından kim geçirmiştir? Lüleburgaz ve Trakya insanına karşı AKP’nin bu kin ve nefretin sebebi nedir? Eğer AKP İlçe Başkanı bu cümleleri HAYIR oyu verenler için kullanmışsa Lüleburgaz %73’le yani her dört insandan üçü ile HAYIR demiştir. AKP İlçe Başkanı bundan sonra 4’te 3’ü HAYIR demiş kendisinin HAİN dediği Lüleburgazlılarla yaşamaya devam edecek midir, yoksa Lüleburgaz’ı terk mi edecektir? Komşusu, arkadaşı olan fabrikadaki işçiler, köydeki çiftçiler, okuldaki öğrenciler, öğretmenler hainse bu hainlerle yaşamaya devam edecek midir? Eğer bizimle yaşayamaya devam edecekse komşularının arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaktır? Trakya’mızın ve güzel Lüleburgaz’ımızın çağdaş, aydın özgür ve Vatansever bireylerini bu tarz provokasyonlara karşı,  halkı birbirine düşürmek isteyen kardeş kavgası çıkarmaya karşı uyarıyoruz. Biz Lüleburgaz olarak yüz elli bin kardeşiz, biriz, bir aradayız. İktidar partisi eliyle yapılan bu tür provokasyonlara karşı birbirimize daha çok sarılacak, EVET diyeni de HAYIR diyeni de kardeşimiz olarak göreceğiz. Ancak Lüleburgaz’a ve Lüleburgaz’ın vatansever insanlarına hain diyenleri asla unutmayacak ve affetmeyeceğiz. Kimse Lüleburgazlıların ve bizlerin sabrını sınamasın. Kimse huzurumuzu kardeşliğimizi bozmaya kalkmasın. Kimse Cumhuriyetin ayarlarıyla oynamayı aklından bile geçirmesin. Biz 150.000 Lüleburgazlı olarak bizi bölmek isteyenlere inat, bu vatanda bu bayrağın altında Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gösterdiği yolda bir olacağız, beraber olacağız ve sonsuza kadar kardeşçe yaşayacağız.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek