Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 18 Nisan 2017, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 2761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atom Tost hizmete rekorla başladı

Lüleburgaz Bercadia Alışveriş Merkezinde Atom Tost, lezzetli ürünleriyle hizmete başladı.
Atom Tost hizmete rekorla başladı

Lezzetleriyle tüm Türkiye’de adından bahsettiren Atom Tost Bercadia Alışveriş Merkezinde 14 Nisan Cuma günü hizmet vermeye başladı. Birbirinden kaliteli ve lezzetli ürünlerin bulunduğu Atom Tost’un işletme sahibi Göksel Can, 23 Nisan’da büyük bir açılış yapacağını belirtti.

 Can, “Tesadüfen Lüleburgaz’a gezmeye geldim ve bu alanın boş olduğunu gördüm. Daha sonra burayı tutarak  ‘Atom’u açtım.  Asıl açılışımız 23 Nisan’da gerçekleşecek ve açılışa evlilik programlarının tanınmış ismi Solmaz gelecek. 23 Nisan saat 15.00’da açılışımız gerçekleşecek. İşletmemizde çorba, 47 çeşit tost, salata, ızgaralar, ıslak hamburger, burger menüler, pasta, sosisli ve kumpirimiz var. Kumpir fiyatımız 9 TL’den başlıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü 150 adet kumpir satarak Lüleburgaz’da bir rekor kırdık. Bu alanda ne kadar iddialı olduğumuzu da herkese göstermiş olduk. Tüm Lüleburgazlı vatandaşları lezzetlerimizden tatmaya bekliyoruz.”diye konuştu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek