Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Nisan 2017, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 5281 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahçem Kebap Restoran hizmetinizde

Bahçem Kebap Restoran, İstanbul Caddesi No: 89 adresinde büyük bir törenle açılışını gerçekleştirdi.
Bahçem Kebap Restoran hizmetinizde

Nadir Eryılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı İşletmenin açılışını Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ile Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman gerçekleştirdi.

İşletmeci Eryılmaz, Lüleburgaz’a yakışan bir hizmet sunmak istediklerini belirterek, “Lüleburgaz’da lezzetin 1 numaralı adresi olmak istiyoruz. Lezzetimize güveniyoruz. Tüm Lüleburgazlıları dükkanımıza bekliyoruz”dedi.

Restoran İşletme Sorumlusu Oya Kaya ise kebapçılıkta farklı adımlar atmak istediklerini belirterek, “Kebapçılığı farklı bir yöne çekmek, insanların aklındaki kebap anlayışını yıkmak istiyoruz. Taze, günlük ve hijyenik ürünlerimizle Lüleburgazlılara hizmet vereceğiz. Önemsediğimiz en önemli konu ise hijyen konusudur. Mutfağımızın açık olması da bu konuda kendimize ne kadar güvendiğimizin göstergesidir. Lüleburgaz’da ilk ve tek bizde yapılan, Mahmut (Eryılmaz) Usta’mızın kendi özel tarifi olan Kiremitte Köfteyle zengin mönümüzü vatandaşlarımıza sunmanın keyfini yaşıyoruz”dedi.

Bahçem Kebap Restoran, lahmacun, tavuk şiş, tavuk kanat, pide, döner ve kebap çeşitleri, iskender, künefe ve Lüleburgaz’da ilk defa yapılan kiremitte köfte yemek çeşitleriyle tüm Lüleburgazlı vatandaşları lezzetleriyle tanıştırmayı bekliyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek