Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 12 Nisan 2017, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 3033 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Günaydın Ticaret açıldı

Günaydın Ticaret Toptan ve Perakende 11 Nisan Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.
Günaydın Ticaret açıldı

Günaydın Ticaret, Ahmet Kırgız ve Ediz Tan ortaklığında İnönü Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi Halit Çekingen Apartmanı No:146/1-B (E-5 yolu üzeri Trepaş’ın 30 metre ilerisi) adresinde 11 Nisan Salı günü saat 14.00’da açılışını büyük bir törenle yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı iş yerinin açılışını Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan gerçekleştirdi. Özkan, “Öncelikle bu güzel arkadaşlarımızı Lüleburgaz’ımıza güzel bir işletme kazandırdıkları için kutluyorum. İnşallah bu dükkânı iki misli büyütürler, Lüleburgaz ekonomisine daha çok katkıda bulunurlar”diyerek açılış kurdelesini kesti.

Süzülmüş Kardeşler Şaküteri ve Süt Ürünlerinin satışının yapılacağı Günaydın Ticaret Toptan ve Perakende satış dükkânı sahiplerinden Ediz Tan, yaptığı açıklamada Lüleburgazlılara en iyi hizmeti vereceklerini belirtti. Tan, “Kahvaltılık ve yöresel tüm lezzetlerin satışını yapacağımız işletmemizde en kaliteli ürünleri ve ekonomik fiyatları Lüleburgazlıların hizmetine sunacağız”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek