Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 27 Mart 2017, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1480 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Durak Mahallesi Turizm’e kazandırılmalı”

Lüleburgaz Kültür Turizm ve Spor Kulübü Derneği (LUTED) Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdin Kurt, hafta sonunda Lüleburgaz Durak Mahallesi Muhtarı Ahmet Sezer’i makamında ziyaret etti.
“Durak Mahallesi Turizm’e kazandırılmalı”

Ziyarete LUTED Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdin Kurt’la  birlikte  LUTED Üyeleri Mustafa Tabak ve Cihan Murat Koçan da  katıldı.

Ziyaret sırasında muhtarın yanında bulunan ATADER Üyesi olan Emlak Komisyoncusu Nasıf Uslu ile birlikte derin bir sohbete dalan ekip Lüleburgaz Durak Mahallesi’nin Lüleburgaz için önemine vurdu yaptı.

LUTED Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdin Kurt, Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde bulunan tren istasyonunun Cumhuriyet adına tarihi bir öneme sahip olduğunu burada dizilerin bile çekildiğini söyledi.

Durak Mahallesi’nin önümüzdeki yıllarda yetkililer tarafından yapılacak olan yatırımlarla canlandırılmasının Lüleburgaz’a turizm anlamında önemli bir katkı sunacağını belirten Erdin Kurt, bunun da Lüleburgaz ekonomisine olumlu yansıyacağını söyledi.

LUTED Ekibi Lüleburgaz Durak Mahallesi Muhtarı Ahmet Sezer’e Atatürk Portresi hediye ettikten sonra iyi çalışmalar dileyerek Durak Mahallesi’nden ayrıldı.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek