Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Mart 2017, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 898 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Minsolmaz Rumeli Vakfı’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Rumeli Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın düzenlediği sabah kahvaltısında vatandaşlarla bir araya geldi.
Minsolmaz Rumeli Vakfı’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı

Lüleburgaz Rumeli Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 25 Mart Cumartesi günü T-Cafe’de sabah kahvaltısı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz ve vakıf üyeleri katıldı. Kahvaltıda AK Parti Milletvekili Minsolmaz referandum hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Minsolmaz, yaptığı konuşmada, “Söylenenlerin aksine AK Parti Cumhuriyetçi ve Atatürk ilkelerine bağlı bir partidir. Yıllarca AK Parti döneminde özgülükler içinde yaşadık, bundan sonrada öyle yaşamaya devam edeceğiz”diye konuştu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek