HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Mart 2017, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1137 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SASOD’un 7. Geleneksel yemeği düzenlendi

Sakızköylüler Sosyal Oluşum Derneği (SASOD) Adnan Düğün Salonu’nda düzenlediği kaynaşma ve dayanışma yemeği ile katılımcılarla bir araya geldi.
SASOD’un 7. Geleneksel yemeği düzenlendi

24 Mart Cuma gecesi, saat 20:30’da başlayan yemeğe, SASOD Başkanı İsmail Bağlar, yönetim kurulu üyeleri, Sakızköylüler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan SASOD Başkanı İsmail Bağlar, bu yıl 7.sini düzenledikleri geleneksel kaynaşma ve dayanışma yemeğine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Bağlar “Değerli Sakızköylüler, hemşerilerimiz, misafirlerimiz, Sakızköylüler Sosyal oluşum derneğinin geleneksel kaynaşma, tanışma ve dayanışma yemeği münasebetiyle yönetim kurulu adında hepinizi saygı ile selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bu sene geleneksel yemeğimizin 7.’sini düzenliyoruz. Yaptığınız yardımlardan elde edilen gelirlerle; üniversite öğrencisi 5 öğrencimize aylık 200TL burs veriyoruz. Sakızköy ilk ve ortaokulunda okuyan 35 öğrencimize giyecek (mont, bot, ayakkabı ve pantolon) yardımı yapılmıştır. Sakızköy Okulunun fotokopi kağıdı, klosör ve kırtasiye ihtiyacı karşılanmıştır. 2017 yılı için takvim bastırarak hemşerilerimize dağıtılmıştır. Yurdumuzun değişik yerlerinde bulunan hemşerilerimize çeşitli konularda bilgilendirmek amacıyla 580 kişiye SMS gönderilmektedir. Zakat-Fitre hesabı açılmıştır. Hemşerilerimizin zakat-ı fitrelerini ihtiyaç sahibi ve muhtaç durumda olan hemşerilerimize derneğimiz aracılığıyla ulaştırmak üzer siz değerli hemşerilerimizin zakat-ı fitrelerini bekliyoruz. Açılan hesapta toplanan paralar özellikle öğrenci bursları ve öğrencilerin çeşitli ihtiyaçlarında kullanılacaktır. Daha fazla öğrencimize burs verebilmemiz için sponsor olacak hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz, dedi.

Bağlar “Yemeğimize katılım memnuniyet vericidir. Maddi ve manevi katkılarınız olduğu müddetçe daha fazla farklı hizmetlerimiz devam edecektir. Gerek bu yemeğin düzenlenmesinde, öğrencilerimize burs verilmesinde davetiye satışında ve diğer maddi giderlerimizin karşılanmasında geçen yıldan bu güne kadar bize her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sakızköy Muhtarı Fahrettin Dökme, Mustafa Ortak, Ruşen Karaca, Harun Keskin, Resul Bağlar, Selahattin Karabaş, Recep Mercan, Genç Değişim Lisesi Öner Özdilek, Dernek üyelerimize davetimize icabetle yemeğimize gelerek maddi katkı sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.  Yine bu yemeğin düzenlenmesinde özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarım Kadir Solak, İzzet Hongur, Bilge Konak ve Özer Ermut’a ve köylülerimize özellikle teşekkür ederim, dedi.

Konuşmanın ardından katkıda bulunanlara teşekkür plaketleri taktim edildi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek