Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 23 Mart 2017, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 2682 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü’ye Kaynarca mayası

Pınarhisar’a bağlı Kaynarca belde Belediye Başkanı Serdar Türker dün Kaynarca Alabalık Restaurant’ta Kırklareli genelinde bulunan yerel gazete, televizyon, radyo ve haber ajansı temsilcileri ile kahvaltılı bir toplantı yaptı.
Uzunköprü’ye Kaynarca mayası

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla farkındalık yaratmak isteyen Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker Nasrettin Hoca ile birlikte Ergeneye maya çalmak üzere Kaynarca su kaynağından iki testi su aldı.

 

Kaynarca suyu ile Egene Nehri’nin en kirli aktığı Edirne’nin Uzunköprü ilçesine hareket eden Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, burada Nesrettin Hoca, çevre gönüllüsü Göksal Çidem ve basın mensupları ile birlikte kirli Ergene suyunu mayaladı.

Bu etkinlikler Ergene Nehri’nin kirliliğine dikkat çekmek istediklerini belirten Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker,; “Su hayattır. Kaynarca için ise simgedir. Biz Trakya’da tüm suların temiz olmasını istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek