Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Mart 2017, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 3058 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çağ Mimarlık açıldı

Lüleburgaz Özerler Mahallesi Turgutbey Caddesi ( 1.Noter karşısında) adresinde hizmet verecek Çağ Mimarlık, gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmete başladı.
Çağ Mimarlık açıldı

Mimar Çağıl Demircan ile İnşaat Teknikeri Aylin Arvas’ın hizmet vereceği Çağıl Mimarlık, 18 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Evrensekiz Eski Belediye Başkanı Halil Abanoz ve çok sayıda davetli katıldı.

Mimar Çağıl Demircan, mimari projeler, 3D görselleştirme, dış cephe tasarımları ve iç mekan tasarımlarının yapılacağını belirterek, “Değişik projelerle Lüleburgaz’a hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Erkek egemenliğinde olan piyasada iki bayan olarak yer alacağız”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, “Bu günlerde ülkemizin içinde bulunduğu hem siyasi hem ekonomik kriz döneminde genç iki kadın arkadaşımın bu cesaretleri için yürekten kutluyorum.”dedi.

Açılış töreni kurdelenin kesilmesinin ardından davetlilere verilen ikramlarla devam etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek