Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 11 Mart 2017, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 3110 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Nuri Baba” son yolculuğuna uğurlandı

Lüleburgaz eşrafından, eski Belediye Meclis Üyesi, Özlem Turizm Şirketi’nin kurucularından, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ın kayınpederi Nuri Açıkgöz, son yolculuğuna uğurlandı.
“Nuri Baba” son yolculuğuna uğurlandı

Merhumun Sokollu Camii’nde kılınan Cenaze Namazına iş ve siyaset  dünyasından çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Belediye Başkan Vekili Günsel Solak, Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan, Rasim Aslan ve Necmi İnci, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya, DP İlçe Başkanı Orhan Akyıldız, MHP İlçe Başkanı Akın Çetinbaş, eski Belediye Başkanlarından ve iki dönem Milletvekilliği yapmış Ahmet Sezal Özbek, yine Eski Milletvekillerinden Cemal Özbilen’in babası Ahmet Özbilen, Lüleburgaz Oda Başkanları ve çok sayıda Lüleburgazlı Sokollu Camii’ne gelip taziyede bulundular.

Gürcan Açıkgöz, Yusuf Açıkgöz, Nurcan Açıkgöz, Gülhan Uysal ve Gülşen Altan olmak üzere 5 çocuk babası Nuri Baba, camide ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyükkarıştıran Beldesi’ndeki Aile Kabristanlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek