İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 07 Mart 2017, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 2013 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Miting tadında “Hayır” toplantısı!

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü, referandum çalışmaları kapsamında Kırıkköy’de geniş katılımlı bir Hayır toplantısı gerçekleştirdi.
Miting tadında “Hayır” toplantısı!

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum hazırlıkları sürüyor. Belde ziyaretlerini tamamlayan CHP, köy ziyaretlerine de geçtiğimiz hafta sonu itibarıyla başladı.

Köy ziyaretleri kapsamında Kırıkköy’de vatandaşlarla bir araya gelen CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve partililer, vatandaşlara Neden Hayır demeleri gerektiği konusunda broşür dağıtıp bilgilendirmelerde bulundular.

Başkan Kaya yaptığı konuşmada“ Cumhuriyet: mal, can ve namus güvenliğimizin herkese karşı devlet tarafından garanti altına alınmasıdır. Bu Anayasa düzenlemesinde seçilecek Cumhurbaşkanı isterse tarlarımıza, arabamıza, evimize el koyabilecek, istediği zaman olağanüstü hal ilan edip kanun hükmünde kararnamelerle Meclise hiç sormadan ülkeyi yönetebilecek ve isterse Federasyon ve ya Eyaletler kurabilecek. Buna biz izin vermeyiz, buna Kırıkköy izin vermez, Trakya izin vermez, Türkiye izin vermez’ dedi.

Toplantı sonunda, herkes onuncu yıl marşını söyleyerek desteklerini dile getirdi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek