Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 28 Şubat 2017, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 3855 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan İnci hırsızlar konusunda uyardı

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, kendilerini belediye çalışanı olarak tanıtarak evlere girmeye çalışan hırsızlar hakkında uyardı.
Başkan İnci hırsızlar konusunda uyardı

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı İnci, yaptığı açıklamada son zamanlarda Lüleburgaz Belediyesinin ismini kullanarak hırsızlık yapmaya çalışan şahısların olduğunu duyduklarını belirtti. İnci, “2 bayan belediyeden geldiklerini söyleyerek ‘su analizi yapacağız’ bahanesiyle vatandaşların evlerine girmeye çalışıyormuş. Öncelikle bizim böyle bir çalışmamız bulunmuyor. Su analizlerini İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri bizden habersiz bir şekilde gerçekleştiriyor. Ayrıca su analizi vatandaşlarımızın evlerine gidilerek değil, belirli noktalarda bulunan su depolarımızdan numuneler alınarak yapılıyor. Vatandaşlarımız bu tip durumlarda dikkatli olsun ve böyle kişiler kapılarına geldiğinde mutlaka kimlik sorsunlar.”dedi. Ayrıca İnci, yaptığı açıklamada belediye çalışanlarının vatandaşların evlerine giderek buna benzer testler gerçekleştirmeyeceklerini de belirterek, böyle nedenlerle kapılarına gelen şahıslara kapılarını açmamaları ve emniyet birimlerine şikâyet etmeleri konusunda uyardı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek