33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 28 Şubat 2017, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

28. Vergi Haftası etkinlikleri başladı

Bu yıl 28.cisi gerçekleştirilecek olan Vergi Haftası Etkinlikleri Lüleburgaz’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.
28. Vergi Haftası etkinlikleri başladı

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri başladı. Dün, saat 09.30’da Lüleburgaz Eski Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver, LTSO Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Oda Başkanları, Vergi Dairesi çalışanları katıldı.

Çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende bir konuşma yapan Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver şöyle konuştu; 

Üver “Verginin tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla bu yıl 27 Şubat-5 Mart tarihleri arasında 28. Vergi Haftası etkinliklerini gerçekleştireceğiz. Daha iyi, daha yaşanılabilir ve daha güvenli bir Türkiye için vatandaşlık görevlerimiz arasında bulunan vergi verme bilincimizin arttırılması amacıyla her yıl Maliye Bakanlığımızca vergi haftası düzenlenmektedir. Devletin ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerçekleştirdiği kamu hizmetlerinin en önemli kaynağını vergi gelirleri oluşturmaktadır.  Vergi bilincinin yerleşmesi, verginin tabana yayılması ülke ekonomisinin geleceği ile doğrudan ilişkilidir. Vergi İdaresi olarak da vatandaşlarımızda vergi bilincinin yerleşmesi, verginin tabana yayılması ülke ekonomisinin geleceği ile doğrudan ilişkilidir. Vergi idaresi olarak da  vatandaşlarımızda vergi bilincinin daha çok arttırılması amacıyla hafta boyunca bazı Kurum ve Kuruluşlar ile okullarımızı ziyaret edeceğiz ayrıca en çok vergi veren 10 mükellefimizi işyerlerinde ziyaret ederek Gelir İdaresi Başkanlığımızca hazırlanan teşekkür plaketlerini takdim edeceğiz. Daha güzel, daha müreffeh bir ülkede yaşamak dileğiyle Lüleburgaz’daki tüm vatandaşlarımız ile mesai arkadaşlarımın vergi haftasını tebrik ediyorum. Bayrak bağımsızlığımızın, vergi ise varlığımızın kanıtıdır, dedi.

Konuşmaların ardından tören sona erdi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek