HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Şubat 2017, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 2291 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de durmak yok! “HAYIR” için hem içerde hem dışarda”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığının her Pazartesi gerçekleştirilen halk toplantısı yapıldı. Toplantının sonunda partililer, geçtiğimiz hafta olduğu gibi Lüleburgaz esnafını ziyaret ederek referandum çalışmalarını sürdürdü.
CHP’de durmak yok!  “HAYIR” için hem içerde hem dışarda”

Dün, saat 12:30’da CHP Parti Binası’nda CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Vekili Bülent Metin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın broşürler ve dergiden dolayı açılan davayla ilgili olarak Kırklareli’nde bulunmasından dolayı katılamadığı toplantının bu haftaki gündeminde referandum çalışmaları yer aldı.

‘ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bülent Metin, referandum çalışmaları kapsamında Çarşamba günü Belde ve köy ziyaretleri gerçekleştireceklerini söyledi.  Bu süreçte çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Metin, Çarşamba günü Büyükkarıştıran, arkasından Evrensekiz, Perşembe günü Ahmetbey Beldemizi ziyaret edeceğiz. Öncesinde kadınlarımız broşür dağıtıp, evlere gidecek. Akşam da belirlenene yerlerde halkımızla, üyelerimizle Neden Hayır? Diyeceğimizi anlatmaya çalışacağız. Bizim sizden istediğimiz, önümüzdeki günlerde İlçe Yönetimin programı dahilinde yapılacak gezilere mümkün olduğunuzca katılmanızdır, dedi.

KATILIM ORANI YÜKSELDİKÇE HAYIR ORANI DA YÜKSELİYOR’

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’da yaptığı konuşmada, referandum anketlerine değinerek katılım oranı yükseldikçe hayır oranının da yükseldiğini kaydetti.

Gündoğdu; “Geçen hafta Genel Merkez’de odama gelen belirli anketler var. Bu anketlerle ilgili benim ilgimi çeken bir durum vardı. Anketler diyor ki, Türkiye’de %87 civarında sandığa giden olursa eğer kesinlikle hayır çıkacağını söylüyor. Katılım oranı ne kadar yüksek olursa hayır çıkma oranı da o kadar yüksek oluyor. Biz, %85 Türkiye genelinde katılım oranını geçtiğimiz zaman kesinlikle hayır çıkacak. Bunu da daha önce yapılan referandum ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ele alalım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 15 milyon insandan 9 milyonu sandığa gitmiş olsaydı şu anda mevcut Cumhurbaşkanı seçilemiyordu. 2010’da yapılan referandum %70’de kaldı ve az bir farkla geçti. Yani bütün araştırma şirketlerinin üzerinde durduğu durum katılım oranı yükseldikçe hayırın çıkma oranı yükseliyor. Önümüzde 40 gün gibi bir süre var. Örgütten biri olarak her zaman şunu söylüyorum. Bu işin sadece Milletvekillerin, Belediye Başkanlarının, İl, İlçe Başkanlarına bırakılmaması gerekiyor. Değerli üyelerimizin de mutlaka zaman ayırması lazım. Burada bizim üzerimize düşen görev her üyemiz daha önce bize oy vermemiş bir kişiyi hayır verdirmesi. Eğer bunu başarabilirsek zaten Türkiye genelinde de hayır çıkacaktır, dedi.

Toplantının sonunda tüm CHP’liler esnafı ziyaret ederek Neden Hayır? Demeleri gerektiği konusunda bilgilendirildi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek