Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Şubat 2017, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1459 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Referandumda Hayır’dan korkuyorlar

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Trakya’da hayır oylarının %80’lerle Türkiye rekoru kıracağının ortaya çıkmaya başlamasının iktidar partisinin Trakyalılara karşı öfkesini arttırdığını söyledi.
Referandumda Hayır’dan korkuyorlar

Kaya yaptığı açıklamada, “Trakya’mızda hayır oylarının %80’lerle Türkiye rekoru kıracağının ortaya çıkmaya başlaması iktidar partisinin bizlere ve Trakyalılara karşı öfkesini daha da artırmış görünüyor. Referandum yaklaştıkça iktidar partisi AKP baskı ve zulümü artırarak halkı ve halkın öncülerini korkutup sindirme çalışıyor. Habur’da teröristleri davulla zurnayla karşılayanlar, ‘’sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık’’ diye övünenler, Okyanus ötesine Teşekkür edenler, ne istediler de vermedik diyenler, bunları hatırlatan bizlere karşı soruşturma açıp bizleri korkutmaya ve sindirmeye çalışıyorlar.

Herhalde en çok Bize Başkanlık sistemi değil, insanlık sistemi lazım yazısı zorlarına gitmiş olmalı ki, Lüleburgaz CHP örgütü olarak her ay düzenli çıkardığımız, etkinliklerimizi ve çalışmalarımızı anlattığımız bültenimizin Kasım sayısında Hem Cumhuriyet Gazetesine Hem de Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkacağımızı söylememizi de suç unsuru olarak görüyorlar.

Broşürlerde ve dergimizde gösterilen bütün resimler ve açıklamalar AKP’ye aitken bunları hatırlatan bizlere soruşturma açılması AKP’nin kendi yaptıklarını hatırlamaktan utandığı anlamına geliyor, zaten mevcut Başbakan da bu işi ben ve seçilmiş bakanlar kurulu, yapamıyoruz istifa ediyorum demek yerine gelin bütün yetkiyi referandumda tek adama verelim diyor. Referandumda eğer evet çıkarsa tüm halkımızın mal, can ve namus güvenliğinin tehlikeye gireceği,  aykırı olan herkesin hapishanelere doldurulacağı, bizim ve çocuklarımızın geleceğinin tek adamın iki dudağının arasında olacağı bugünlerden belli olmuştur. Ancak İstiklal Marşı ‘’Korkma’’ diye başlayan bizler, Ne olursa olsun biz Türk Milleti olarak ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini koruyacak, baskıya ve zulme boyun eğmeyeceğiz. Hiç kimseye esir olmayacak ve referandumda hayır diyeceğiz.

Eğer konuşmamız yasaklanırsa, MUSTAFA KEMAL’in mavi gözlerine bakın ne anlatmak istediğimizi orada göreceksiniz, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek