Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Şubat 2017, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 2375 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürkan Sakallı Avukatlık Bürosu açıldı

Kırklareli Barosu Avukatlarından Av. Gürkan Sakallı’nın avukatlık bürosu düzenlenen törenle açıldı.
Gürkan Sakallı Avukatlık Bürosu açıldı

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezun olan Av. Gürkan Sakallı’nın avukatlık bürosu açıldı.

25 Şubat Cumartesi günü, saat 14:00’de Lüleburgaz Yeni Mahallesi, İstanbul Caddesi Arslan Apartmanı’nda düzenlenen açılış törenine, Kırklareli Barosu Başkanı Turgay Hınız, CHP Eski Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, avukat dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Baro Başkanı Turgay Hınız yaptığı konuşmada, Kırklareli Barosu olarak genç meslektaşına avukatlık mesleğinde başarılar diledi.

Avukatlık bürosunu açarak, Lüleburgaz halkına hizmet verecek olmanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını söyleyen Av. Gürkan Sakallı’da bu mutlu günde yalnız bırakmayıp açılışa gelen herkese teşekkür etti.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek