Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Şubat 2017, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 993 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçmen listeleri askıdan indi

16 Nisan 2016 Pazar günü ülke genelinde yapılacak olan referandumla ilgili olarak Lüleburgaz’da seçmen listeleri tüm ülke genelinde olduğu gibi 18 Şubat 2017 tarihinde muhtarlıklarda askıya çıktı.
Seçmen listeleri askıdan indi

Askı sürecinde vatandaşlar isimlerini kontrol ederek vatandaşlık görevlerini yerine getirdi.

Seçmen listeleri 26 Şubat 2017 Pazar günü askıdan indi.

Vatandaşların seçmen listelerine yoğun ilgi gösterdiğini ve isimlerini itina ile kontrol ettiğini belirten Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Lüleburgaz Dere Mahallesi Muhtarı Yavuz İşçioğlu; “Dere Mahallesi’nde vatandaşlar gelip isimlerini kontrol ettiler. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Lüleburgaz’da bulunan mahalle ve köy muhtarları ile de irtibat kurduk. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını öğrendik.  Muhtarlığımıza gelmeyen vatandaşlar da internet üzerinden isimlerini kontrol ettiklerini herhangi bir sıkıntı olmadığını dile getirdi. Tüm vatandaşlarımıza da vatandaşlık görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür ederim” dedi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek