Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Şubat 2017, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1619 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençler sabah namazında buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezlerinin düzenlediği “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesi kapsamında Lüleburgaz 'da gençler 24 Şubat Cuma günü sabah namazında bir araya geldi.
Gençler sabah namazında buluştu

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik Merkezlerinin düzenlediği tüm Türkiye’de “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesi kapsamında, Lüleburgazlı gençler Kurtuluş Camiinde buluştu. Lüleburgaz Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte, 200 den fazla genç camii cemaati ile saf tutarak namaz kıldı. Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik, “Gençlerimizi böyle kalabalık bir şekilde en ön saflarda görmek bizleri mutlu ediyor. Gençlik merkezi olarak milli, manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olmasını istiyoruz. İnşallah genç kardeşlerimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz”dedi.

Sabah namazının ardından Lüleburgaz Gençlik Merkezi tarafından gençlere ve cami cemaatine ikram yapıldı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek