Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Şubat 2017, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 4656 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Suat Yılmaz Fitness Center’ hizmete açıldı

Lüleburgaz’da vücut geliştirme, fitness, kickboks, boks, pilates, jimnastik, step, aerobik gibi branşlarda hizmet veren ‘Suat Yılmaz Fitness Center’ spor merkezinin açılış töreni gerçekleştirildi.
‘Suat Yılmaz Fitness Center’ hizmete açıldı

25 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirilen törenle Suat Yılmaz Fitness Center resmi olarak açıldı. Yaklaşık 2 aydır, Yeni Mahalle Fatih Caddesi Kışla Sokak 3/A adresinde hizmet veren spor merkezi çok sayıda davetlinin de katılımıyla açıldı. Suat Yılmaz Fitness Center 1000 metrekarelik bir alanda 6 kişilik tecrübeli ekibiyle vücut geliştirme, fitness, kickboks, boks, pilates, jimnastik, step, aerobik gibi branşlarda Lüleburgazlı vatandaşlara hizmet verecek.

İşletme sahibi Suat Yılmaz, yaklaşık olarak 9 senedir vücut geliştirme sporu ile uğraştığını belirterek, “Yaklaşık olarak 9 senedir bu sporu yapıyorum. Çok önceleri inşaat sektöründe satın alma işiyle uğraşıyordum. Bir hobi olarak başlamıştı öncelikle, daha sonra bir tutkuya dönüştü, sonrasında ise ekmek kapısı oldu. Başka bir salonda 5 sene kadar da bir ortaklığım vardı. Daha sonra kendi salonumu açmak nasip oldu. Kendi branşım vücut geliştirme olup, aynı zamanda lisanslı sporcuyum. Daha evvel kendi sıkletimde Türkiye dördüncülüğümde bulunuyor. Haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Sabah 6’dan gece 11’e kadar açığız. Tüm Lüleburgazlıları salonumuza beklerim”dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek