Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Şubat 2017, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 2311 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Ekmek kapımız mühürlendi”

Lüleburgaz’da işyerinin zabıta tarafından mühürlendiğini söyleyen kereste dükkânı sahibi zabıtanın eşit davranmayıp görevini kötüye kullandığını iddia etti.
“Ekmek kapımız mühürlendi”

Eşi Arzu Aksoy’un üzerine olan Yıldırım Mahallesi Kübra Sokak No:3/A adresindeki Aksoy Kereste isimli işyerini 2016 yılı Temmuz Ayı’nda açtığını belirten Mustafa Aksoy, belediyeye çalışma ruhsatı almak için başvurduğunu ve kendisine red cevabı geldiğini ve mağduriyet yaşadığını söyledi.

Aksoy “Buranın konut alanı olduğu belirtilip çalışma ruhsatı verilmedi. Daha sonra zabıtalar gelip zabıt tuttular ve dükkânımızı çalışma ruhsatı olmadığı halde çalışmaktan mühürlediler. 10 gün müsaade ettiğimiz halde hem makineleri hem de dükkânımızın kapısını mühürlediler. Ekmeğimizden olduk fakat asıl üzüldüğümüz bizim dükkânımız kapatılırken diğer benzeri işyerleri ruhsatı olmadan faaliyetlerini sürdürüyor. Zabıta eşit davranmıyor” diyerek çarpıcı iddialarda bulundu.

 

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek