Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 13 Şubat 2017, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 6253 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Genel Kurulu yapıldı

S.S. 1’Nolu Lüleburgaz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin gerçekleştirilen Genel Kurulu’nda Turgay Çekirdekçi yeniden Başkan seçildi.
Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Genel Kurulu yapıldı

Kongreye, Kırklareli Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kenan Koç,  S.S. 1’Nolu Lüleburgaz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan Genel Kurul, Divan Başkanı seçimi ile devam ederken Divan Başkanlığına Trakya Motorlu Taşıyıcılar Başkanı Doğan Çelikkol seçildi.

Yönetim Kurulu ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından tahmini bütçe ve gelir gider tabloları okundu. Kararlar ve öneriler oy birliği ile kabul edildi.

Açık oylama olarak gerçekleştirilen seçimde tek aday olarak katılan mevcut Başkan Turgay Çekirdekçi oy birliğiyle yeniden Lüleburgaz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı seçildi.

Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı;

Asil liste

Koray Güven

Vedat Yaşlıbaş

Tamer Büyükavcılar

Murat Akar

Ünal Çetin

Denetim Kurulu Listesi: Serhat Erkene, Hakan Gülten

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek