33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 11 Şubat 2017, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 2484 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seyyar Pazarcılar Başkan Halebak’a çıktı

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç ve beraberindeki seyyar pazarcılar dün Belediye Başkanı Emin Halebak’a çıkıp semt pazarının akıbetini sordular.
Seyyar Pazarcılar Başkan Halebak’a çıktı

Seyyar Pazarcılar Odası üyeleri 10 Şubat Cuma günü saat 15.30’da Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile semt pazarı konusunda görüştüler. Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç ile beraber 10 kişilik üye kabul edilen salonda pazarcı esnafına daha önceden sözü verilen semt pazarının ne zaman açılacağını sordu.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın sert tavrıyla gerilen ortam, Başkan’ın 8 Mart’ta toplanacak olan komisyonda görüşüleceğini belirtmesi ve 8 Kasım Mahallesinde bulunan 3 dönümlük araziyi 3 milyon TL vererek alım işlemini gerçekleştirdiğini belirtmesiyle tatlıya bağlandı. Halebak, arazinin komisyonun aldığı kararın ardından Nisan ayında yapılacak meclis toplantısıyla karara bağlanarak oranın semt pazarı yapılıp yapılmayacağının belirleneceğini söyledi. Bununla  birlikte 3 dönümlük arazinin planının Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç’a verileceğini belirten Başkan Halebak, pazarcı esnafının kendileri aralarında anlaşarak arazide yerleşme planı oluşturabileceğini söyledi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek