Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 06 Şubat 2017, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 2366 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Bu Faturayı Kim Ödeyecek?”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in milyon liralık telefon faturası ile ilgili yaptığı açıklamada, ülkenin yönetimini elinden kaçırmış AKP’nin sanki ülkeyi başkası yönetiyormuş gibi her olayda bir suçlu bulduğunu söyledi.
Başkan Kaya “Bu Faturayı Kim Ödeyecek?”

CHP Adana Milletvekilinin 1 milyon liralık iletişim faturasını konuşurken, 96 AKP Milletvekilinin milyonluk iletişim faturalarından hiç bahsetmediklerini söyleyen Kaya, Ülkenin yönetimini tamamen elinden kaçırmış olan AKP, sanki ülkeyi başka parti yönetiyormuş gibi her olayda bir suçlu buluyor ancak hiç kendisi suçlu olmuyor.

15 Temmuz’da  FETÖ’cü terör örgütü darbe yapmaya kalkıştığında onlara haşhaşi vatan haini terörist diyenler, FETÖ’cülerin devlet kadrolarına kendileri tarafından yerleştirildiklerini, “ne istediniz da vermedik” dediklerini, Cumhurbaşkanlığı yaverliği makamına kadar FETÖ’cüleri kendilerinin getirdiklerini unutturmaya çalışıyorlar.

Ergenekon, Balyoz ve Kozmik oda davalarında binlerce subayın, generalin ceza evine atıldığını, orduda uçak kullanacak pilotun, gemi yüzdürecek amiralin kalmadığını ve bunu da devlete sızmış teröristlerin yaptığını söylerken “Ben bu davanın savcısıyım” diyenleri unutturmaya çalışıyorlar.

Bölücü terör örgütü Doğu ve Güney-doğuyu silah deposu haline getirirken, Oslo’da görüşmelerin, Dolmabahçe mutabakatının, “Valilere ve orduya teröristlere dokunmayın” talimatını, İmralı'da Apo ile görüşme talimatın “ben” verdim diyenleri unutturmaya çalışıyorlar.

CHP Adana Milletvekilinin 1 milyon liralık iletişim faturasını konuşurken, 96 AKP Milletvekilinin milyonluk iletişim faturalarından hiç bahsetmiyorlar, Türkiye’de ki tüm telefon numaralarına 1 tek mesaj atmanın maliyeti yaklaşık 500 bin tl iken, 15 Temmuzda her gün bütün telefonlara TC. Devleti ismi ile “sokağa çıkın’’ diye mesaj atanların kim olduğunu ve bu paraların hangi kaynaktan ödendiğini saklamaya çalışıyorlar.

Ülkeyi yönetemedikleri gibi Meclisi de yönetemeyen Milletvekillerinin harcamalarına sınır koyamayan AKP ve AKP’nin yandaş medyası, Adana Milletvekilimizin faturalarını günlerdir tartıştırmaya çalışıyor.

Ancak ne yaparlarsa yapsınlar artık mızrak çuvala sığmıyor. AKP’nin ülkenin yönetimini tamamen elinden kaçırdığı, olağanüstü hal koşullarında bile ülkeyi yönetemediği, bütün dünya tarafından biliniyor ve Türkiye düşmanları AKP’nin bu beceriksizliğinden memnuniyet duyuyor. AKP’nin bu beceriksizliğinin faturasını da Türk halkı ödüyor.

Oysaki halkımız herkesin eşit olduğu, adaletle yönetildiği, özgür bir ülkede yaşamak istiyor. Bunun için de Referandumda sandığa giderek bu beceriksizliği daha da büyümesine, başkanlık sistemine hayır diyeceğine inanı, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek