Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 06 Şubat 2017, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2437 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 1 gecede 5 dükkâna hırsız girdi

Lüleburgaz’da geçtiğimiz Cumartesi sabaha karşı 5 dükkânın camlarını ve kapılarını kırarak içeri giren hırsızlar, dükkânlarda buldukları tüm değerli eşyaları çaldı.
Lüleburgaz’da 1 gecede 5 dükkâna hırsız girdi

Lüleburgaz Özerler Mahallesi Şevket Ödül Caddesi Bacanaklar Çarşısında bulunan 5 dükkâna hırsız girdi. Hırsızlar bazı dükkânların kapılarını zorlayarak açarken bazıların ise camlarını kırarak içeri girdi. Esnaf sakinlerinden Murat Dalbastı, olayı sabah iş yerine geldiklerinde fark ettiklerini dükkânlarının camlarının kırık, kapılarının açık olduğunu görünce polisi aradıklarını söyledi. Cuma gecesi 01.00 gibi dükkândan çıktıklarını belirten Dalbastı, olayın o saatten sonra olabileceğini belirtti.

Hırsızlar 5 dükkânın kasalarında buldukları tüm paraları alıp içinde alkollü içecek bulunan kasaları da çaldılar. Ayrıca dükkânlara girerken de maddi hasar verdiler.

Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekiplerince, hırsızlık yapılan dükkânlarda incelemelerde bulunuldu. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs veya şahısları bullak için olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek