Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 21 Ocak 2017, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1269 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

27 litre kaçak rakı ele geçirildi

Kırklareli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada Alpulu Beldesi’nde kaçak içki ve sigara ele geçirildiği, İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.
27 litre kaçak rakı ele geçirildi

Yapılan açıklamada;

 

“Son günlerde sahte ve kaçak içki tüketimi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımızla ilgili haberlere yazılı ve görsel basında rastlanmaktadır. Ayrıca toplum sağlığına ve çevreye verdiği zararların yanında, sebep olduğu vergi gelirleri kaybı açısından ülke ekonomisini olumsuz etkileyen alkollü içki ve sigara kaçakçılığının artarak devam edeceği değerlendirilmektedir.

Bu kapsamda; 18 Ocak 2017 tarihinde Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince içki ve sigara kaçakçılığı konusunda yapılan istihbari ve operasyonel faaliyet neticesinde;

Kırklareli ili Babaeski ilçesi Alpulu Beldesinde E.Y. isimli şahsın ev ve eklentilerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada; 22 litre kaçak el yapımı rakı, 1 litre kaçak rakı, 3 litre kaçak şarap, 1 litre kaçak kanyak olmak üzere toplam 27 litre kaçak el yapımı rakı ile kaçak içki ve 100 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Ayrıca, değişik ebatlarda toplamda 69 litre içi içki kokan boş pet şişe ve bidon, 111 adet boş plastik pet şişe olmak üzere 180 adet pet şişe ve bidon muhafaza altına alınmıştır.

Şüpheli şahıs, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış olup, ele geçirilen malzemelere el konulmuştur” denildi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek