HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Ocak 2017, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süper Amatör Lig kaldığı yerden devam ediyor

Süper Amatör Ligi 13. Hafta, 22 Ocak Pazar günü (yarın) oynanacak maçlarla devam edecek.
Süper Amatör Lig kaldığı yerden devam ediyor

Her hafta bir takımın maç yapmadığı Süper Amatör Ligde bu hafta Lüleburgazspor ligi pas geçecek ve maç yapmayacak. Lüleburgazspor’u maç yapmayacağı hafta puan farkını açmak isteyen Babaeskispor, ligin zorlu ekiplerinden Büyükmandıra Adaspor’u ağırlayacak. İstasyonspor, ligin üst sıralarını zorlayan Evrenspor’u konuk edecek. İkinci yarıya iddialı gelen Kofçaz Serhatspor ise deplasmanda Kırklareli Sanayispor ile karşılaşacak.

Kırklareli Süper Amatör Liginde oynanacak maçlar şu şekilde; saat 11.00 Sergenspor – Vizespor, saat 14.30 Babaeskispor – Büyükmandıra Adaspor, Pınarhisarspor – Pehlivanköyspor, saat 14.45 K.Sanayispor – Kofçaz Serhatspor, saat 15.00 Kaynarca Gençlikspor – Büyükkarıştıranspor, saat 17.15 L.İstasyonspor – Evrenspor.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek