Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Ocak 2017, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1084 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Birinci Sınıfların “İlk karne” heyecanı

2016-2017 Eğitim Öğretim Döneminin ilk yarıyılı sona ererken Lüleburgaz’da 23 bin 313 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Hayatlarında ilk kez karne almanın mutluluğunu yaşayan birinci sınıfların heyecanlarına velileri de ortak oldu.
Birinci Sınıfların “İlk karne” heyecanı

Okuma yazmanın büyük bölümünü öğrenip, sayıları tanıyan, ayrıca arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri birbirinden renkli etkinlikler ve gezilerle çok verimli bir dönemi geride bırakan birinci sınıflar “İlk Karne Heyecanı” yaşadılar.

Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri, karnelerini sınıf öğretmenleri Yasemin Alkan’ın ellerinden alırken, veliler de bu özel günde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek