Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Ocak 2017, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1290 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RAM’da karne sevinci bir başka

Lüleburgaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi İş Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri dün okulda düzenlenen törenle karnelerini alıp büyük sevinç yaşadılar.
RAM’da karne sevinci bir başka

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle Lüleburgaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi İş Eğitim Uygulama Okulu’nda tören düzenlendi. 20 Ocak Cuma günü okulda düzenlenen karne töreninde öğrenciler karnelerini Lüleburgaz Kaymakam’ı Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’in elinden aldılar.

Özel öğrencilerin eğitim gördükleri Merkez’de düzenlenen karne töreninde 38 öğrenci karnesini almanın sevincini yaşadı. Öğrencilerin mutluluk çığlıkları atıp neşelendikleri törende karne alan öğrenciler sevinçlerini aileleri ve öğretmenleri ile paylaştı. Lüleburgaz Kaymakam’ı Mustafa Kaya öğrencilere iyi tatiller dileyip ikinci döneme kadar iyi dinlenmelerini istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin de tatilde öğrencilere kesinlikle ödev verilmeyeceğini belirtti ve öğrencilerden bol bol kitap okumalarını, dinlenmelerini istedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek