Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Ocak 2017, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 1683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hamitabat Kooperatifi 3.şubesini açtı

S.S.Hamitabat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 3.şubesi, Yıldız Mahallesi Büklüm Caddesi no:18’de Lüleburgazlı vatandaşların hizmetine açıldı.
Hamitabat Kooperatifi 3.şubesini açtı

1975 yılından beri hizmet veren S.S.Hamitabat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kooperatif Başkanı Kemal Çağlar, Başkan Yardımcısı Erkan Akan ve Yönetim Kurulu üyeleri eşliğinde 3.şubesini açtı. 17 Ocak Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilen açılışa Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

S.S.Hamitabat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Kemal Çağlar, “2004 yılında 1.şubesini, 2015 yılında ise 2.şubesini açtığımız kooperatifimizin bu günde 3.şubesini açmaktan onurlu ve gururluyuz. Lüleburgaz’da Tarım Bakanlığı onaylı tek kooperatif biziz. Bundan sonraki hedeflerimiz Kırklareli’ne ve Babaeski’ye de birer şube açmak. Artık vatandaşımızın ayağına biz gedeceğiz.”dedi.

Kaymakam Mustafa Kaya açılış konuşmasında Kooperatifin 3.şubesini açmanın keyfini yaşadıklarını belirterek, “Bu açılış diğer iş yeri açılışlarından farklı bir açılış, bir Kooperatifin açılışı. Üreticilerin bir araya gelerek oluşturdukları ve ürünlerini daha iyi imkânlarla daha avantajlı bir şekilde halka ulaştırdıkları bir organizasyonun açılışı. Bu anlamda çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür organizasyonlara üreticilerin mallarını çok daha kıymetli bir şekilde pazarlamaları çok önemli, kooperatifçilik her yerde bu başarıyı gösteremiyor maalesef. Bugün yeni şubeler açarak Hamitabat kooperatifinin bu işi başardığını düşünüyoruz. Bu bizi ayrıca mutlu ediyor. İnşallah bunun daha da büyüyerek sadece Lüleburgaz ölçeğinde kalmayıp zamanla diğer illere, belki Türkiye genelinde bir markaya doğruda dönüşmesini bekliyoruz. Kooperatifçilik başarısı anlamında bunun örnekleri de var Türkiye’de. O anlamda tebrik ediyorum Kooperatif Başkanımızı, Kooperatif Yöneticilerini. Tabi Kooperatifin başarılı olmasının en önemli özelliği biraz şeffaf olması, üyelerine karşı açık olması ve paylaşımı beraber gerçekleştirmelerinde yatıyor. Dolayısıyla bu organizasyonu bu şekilde yürüten arkadaşlarımızı ben tekrar tebrik ediyorum. Lüleburgaz’ımızdaki bu 3.şubenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Cüneyt Ünlüsoy

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek