Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 16 Ocak 2017, Pazartesi 17:26 tarihinde eklendi. 3819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SON DAKİKA: MHP’de İstifa depremi

Geçtiğimiz hafta Evrensekiz Beldesi’nde 7 Belediye Meclis Üyesi ve 27 parti delegesinin istifa etmesinin ardından dün de 7 Lüleburgaz Belediye Meclisi Üyesinden 4’ü istifa etti.
SON DAKİKA: MHP’de İstifa depremi

MHP Belediye Meclis Üyeleri Meliha Gemicioğlu, Enver Özgür, Mustafa Kalecik ve Bahadır Ahmet Yakut yaptıkları basın açıklamasında şunlara yer verdi;

Gereksiz bir şekilde ülke gündemini meşgul etmesine rağmen, Genel Merkezin Cumhuriyet kazanımlarını, parti tabanını hiçe sayan hatta ülkemizin bütünlüğü ve bekasını göz ardı eden; otoriter tek adamlı anayasa teklifine destek vermesi sebebiyle, mantığımız ve vicdanımız anayasa teklifine hayır dememizi telkin etmekte, dolayısıyla Genel Merkezin yanlış bulduğumuz politikasına karşı sessiz kalamamamız neticesinde istifayı zorunlu kılmaktadır.

Aldığımız bu kararın, özellikle Lüleburgazlı vatandaşlarımız tarafından anlayışla karşılanacağını düşünüyor, bugüne kadar bizlere verdikleri büyük destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Görev süremizin sonuna kadar bağımsız olarak Belediye Meclisindeki görevimizi tamamlayacağız”.

 Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek