33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 16 Ocak 2017, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 2080 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Zübeyde Hanım’ı ölüm yıldönümünde andı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı 94. ölüm yıldönümünde unutmadı.
CHP Zübeyde Hanım’ı ölüm yıldönümünde andı

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın 94. ölüm yıldönümünde CHP İlçe Başkanlığı Zübeyde Hanım’ı saygıyla andı. CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Dedeoğlu, CHP Lüleburgaz Teşkilat üyeleri ve Halk-Lis üyeleri 14 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da Lüleburgaz Zübeyde Hanım Çay Bahçesinde bulunan büstüne çiçek takdim etti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, “Zübeyde Hanım herhangi bir Anadolu kadını, herhangi bir Trakya kadınıdır. Zübeyde Hanım siyasi bir kişilik değildir. Zübeyde Hanım bir dava önderi değildir. Ancak Zübeyde Hanım şahsında Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi olarak herhangi bir Anadolu kadının, herhangi bir Cumhuriyet kadınının, herhangi bir Trakya kadınının dünyayı değiştirebileceğine, değiştirebilecek çocuklar yetiştirebileceğine örnektir. Onun için biz buradayız ve Mustafa Kemal’in annesi olan, Mustafa Kemal’i aslında bu dünyaya armağan eden insanın ölüm yıldönümünde onu saygıyla ve sevgiyle anıyoruz. Ve burada bütün annelere Türkiye’deki bütün bizim gibi sizin gibi bizler gibi olan annelere seslenmek istiyorum. Hepiniz bir Mustafa Kemal annesisiniz ve bu zor günlerde ülkemizin parçalanmaya çalışıldığı Başkanlık sistemi adı altında Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti yok etmeye çalışanlara inat, Türkiye’yi bu aydınlık yoldan karanlığa döndürmeye çalışan bu iktidardakilere inat, iktidardakilerle iş birliği yapan çakma vatanseverlere inat, federasyon umuduyla çakma vatanseverlerin ve iktidar sahiplerinin peşinden gidenlere inat biz burada Zübeyde Hanıma bir kez daha söz veriyoruz. Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyet biz var olduğumuz sürece asla yıkılmayacak ve Türkiye asla geri gitmeyecektir.”dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek