Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 11 Ocak 2017, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 6970 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Eren Tezel” son yolculuğuna uğurlandı

İki yıldır lösemi tedavisi gören Lüleburgazlı Eren Tezel (16) hayatını kaybetti.
“Eren Tezel” son yolculuğuna uğurlandı

Hastalığı ile mücadelesinde kan ve ilik bulunması için çok sayıda kişinin destek olduğu Eren Tezel, İstanbul’da tedavi gördüğü bir hastanede hayatını kaybetti. 

Ölümüyle tüm Lüleburgaz’ı yasa boğan Eren için, dün Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Eren’in ailesi, sevenleri, arkadaşları ve çok sayıda Lüleburgazlı katıldı.

Lüleburgaz’da yaşayan Hüseyin Tezel ve Canan Tezel’in oğulları olan Eren Tezel’in cenazesinde gözyaşları sel olurken,  okul arkadaşları tabutun başından bir an olsun ayrılmadı.

Genç yaşta hayata gözlerini yuman Eren’in cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek