Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 10 Ocak 2017, Salı 09:46 tarihinde eklendi. 2400 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hürriyet Ortaokulu “Tanışma ve Kaynaşma” kahvaltısı düzenledi

Lüleburgaz Hürriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği T-Shop'ta Cumartesi günü düzenlediği "Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı" ile okul velilerini bir araya getirdi.
Hürriyet Ortaokulu “Tanışma ve Kaynaşma” kahvaltısı düzenledi

Okul Aile Birliği Başkanı Nilay Göktepe, Başkan Yardımcısı Yeter Kondal, Sayman Sevinç İbiş, Yazman Neşe Demircan, Üyeler Yasemin Gökalp, İlknur Sevinç, Tülay Çolak, Aynur Çıbık, Yeliz Koç, Sevda Üner, Hülya Balcı, Özlem Beyan, Emine Gider tarafından organize edilen kahvaltıya okul velileri büyük ilgi gösterdi. T-Shop'ta düzenlenen kahvaltıya CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya ve eşi de katıldı. Kahvaltının ardından Okul Müdürü Murat Kaya  yaptığı açıklamada; "Öncelikle kötü hava şartlarına aldırmadan ve yoğun yağan kara rağmen kahvaltımıza katılan velilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve eşine teşekkür ediyorum. Ayrıca Okul Aile Birliği Yönetimine de bu kahvaltıyı düzenlediği ve bizleri bir araya getirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek