Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 07 Ocak 2017, Cumartesi 09:48 tarihinde eklendi. 2932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Yönetemiyorsanız bırakın biz yönetelim”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, bu kör karanlıktan milletimizi yine milletimizin partisi ve milletin azim ve kararlılığının kurtaracağını söyledi.
Başkan Kaya “Yönetemiyorsanız bırakın biz yönetelim”

Ülkede terör almış başını gitmiş, doların yükselişi engellenemiyor, ekonomide çarklar durma noktasına gelmişken AKP’nin tek gündemi Başkanlık  sistemine geçmek iken, her gün vatandaşa çağrı yapanlar o koltuklarda neden oturuyor diyen Kaya; “Reina saldırısının üstünden yedi gün geçmesine rağmen  hükümet, bırakın bu katliamın arkasında kimlerin olduğunu ortaya çıkartmayı, katliamın tetikçi katilini bile henüz yakalayamadı. Koca, koca bakanlar, ekranlara çıkıp, kim yapmış olabilir diye tahminlerde bulunurken, görevlerin ne olduğunu ne için o makamlarda oturduklarını unutmuş gözüküyorlar. Cumhurbaşkanı çağrı yapıyor, vatandaşa dolar 3,60 geçti, engelleyemiyoruz, siz dövizi bozdurup doları engelleyin diyor. İçişleri Bakanı, saldırıları kınamaya devam  edip, henüz katili yakalayamadık diyerek, resimlerden gören vatandaşların ihbar etmesini, katilin yakalamasını istiyor. Turizm Bakanı, önümüzdeki yıl oteller kapanacak, turist gelmeyecek, vatandaşlarımız tatile gitsin, turizmciye yardımcı olsun diyor. Enerji Bakanı, elektrik kesintilere çare bulamıyor, vatandaştan enerji tasarrufu ve anlayış istiyor. Ulaştırma Bakanı, vatandaşa çağrıda bulunup 3. Köprüden geçin, köprü zarar ediyor. Rusya Büyükelçi cinayeti için, biz ekip gönderelim araştıralım biz araştıralım derken, Amerika Reina katliamını araştırmaya ekip gönderelim, biz araştıralım, diyerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile dalga geçer gibi açıklamalarda bulunuyorlar. Ülkede terör almış başını gitmiş, doların yükselişi engellenemez, ekonomide çarkılar durma noktasına gelmişken AKP’nin tek gündemi Başkanlık  sistemine geçmek iken, her gün vatandaşa çağrı yapanlar o koltuklarda neden oturuyor? Madem bu ülkeyi yönetemeyeceksiniz bırakın biz yönetelim, bırakın halk yönetsin. Ülkemizi bu karanlık günlerden aydınlığa ulaştıracak, yurtta barış, dünyada barışı kuracak, hepimiz için özgür ve mutlu bir ülke yaratacak kadrolar CHP’de mevcuttur. Partisi ile birlikte Türkiye’yi dünyada hak ettiği saygın ve onurlu konuma getirecek kudret milletimizin asil kanında mevcuttur. Şimdi zaman CHP ‘nin iktidarı ve ülkemizin kurtuluşu zamanıdır. Bu kör karanlıktan milletimizi yine milletimizin partisi ve milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek