Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 06 Ocak 2017, Cuma 09:48 tarihinde eklendi. 2607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Müdür Çetin TEOG’ta ful çıkaran öğrenciyi ödüllendirdi

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, TEOG Sınavında 120 sorunun hepsini doğru yaparak büyük bir başarıya imza atan İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Meryem Nur Özbey’i makamında kabul edip kutladı.
Müdür Çetin TEOG’ta ful çıkaran öğrenciyi ödüllendirdi

Müdür Çetin tüm soruları doğru yapan Meryem’e kitap ve kalem hediye etti ve başarısından dolayı hem kendisini kutladı. Başarılı öğrencinin annesi Münüre Özbey ile babası Önal Özbey ile öğretmenleri ve okul müdürünü de kutladı. İkinci sınavlarda da kendisinden başarılı sonuçlar beklediğini söyledi.

Okul Müdürü Mehmet Şanlıer “Meryem Nur Özbey istikrarlı bir şekilde çalışmasını neticesini aldı. Biz kendisinden böyle bir başarı bekliyorduk. İnşallah ikinci sınavı da böyle başarılarla geçirip gönlünün istediği okula yerleşecektir. Okulumuz bu yıl ikinci mezunlarını verecek. Daha ikinci mezunlarımızda bize bu gururu yaşatan öğrencimize, ailesine ve başarısı için gayret gösteren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek