Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 14 Aralık 2016, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 15232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

9 ayda 62 kilogram verdi!

Lüleburgaz’da yaşayan 23 yaşında ki Oktay Oymak, dokuz ayda tam 62 kilogram vererek inanması güç bir değişime imza attı.
9 ayda 62 kilogram verdi!

Oktay Oymak, 9 ay önce Gizem Keşli Beslenme ve Danışmanlık Merkezi’ne başvurdu.  Diyetisyen Gizem Keşli kontrolünde tedaviye başlayan Oymak, hiçbir cerrahi müdahale olmadan, ilaç kullanmadan 62 kilogram vererek zayıfladı.

‘BU KADARINI BENDE BEKLEMİYORDUM’

Dokuz ayda 62 kilo verebileceğine kendisinin bile başlarda inanmadığını söyleyen Oktay Oymak, “Beslenme Uzmanım Gizem Keşli, bana neyi neyle yemem gerektiğini öğretti. Diyet programına başlamadan önce 167 kilogramdım. Aşırı kilolarım her şeyden önce sağlık bir yaşam sürebilmeme engel oluyordu. Bu kilolarımdan kurtulmak için büyük bir azim gösterdim. Dokuz aydır hiçbir cerrahi müdahale uygulanmadan ve ilaç kullanmadan 62 kilo vermeyi başardım. Şimdi 104 kilogramım. Bu kadar zayıflayıp değişebileceğimi ben bile beklemiyordum” dedi.

‘ÇEVREMDEKİLER BENİ TANIYAMADI’

Geçirdiği büyük değişim sonrası çevreden olumlu tepkiler aldığını belirten Oymak, Değişim sonrası kendimi sağlıklı ve daha özgüvenli hissediyorum. Beslenme, yaşam tarzınızı, günlük hayatınızı etkileyen önemli bir konu. Artık yediklerime, içtiklerime daha dikkat ediyorum. Yeni halimi gören çevremdekiler gözlerine inanamadılar, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek