Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 07 Aralık 2016, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 2257 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Koç “Provakasyonu bırak”

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’yı provokatörlükle suçladı.
Başkan Koç “Provakasyonu bırak”

Başkan Koç yaptığı açıklamada şunlara yer verdi;

Halkı provakake etme!

Mensubu olduğun partinin ilk kuruluş değil yakın tarihine bak,bak ve utan!

Sonra gönlün el verirse başkasına leke sürersin! Siyaset İnsanları tahrik ederek devlete ve millete zarar vermek değil, bilakis hizmetkarı olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve bu devletin mensubu olan milletin sorunlarına çözüm bulma sanatıdır. Provakasyonu bırak gerçek anlamda siyasetini yap ve bu ülkenin ve milletin sorunlarına çözüm üret.

Bilmem kaç tarihinden kalma fotoğraflarla kendine malzeme çıkarma.

Unutmaki Sn.Cumhurbaşkanımız ve İktidar Partisi yöneticileri evet zamanla bu kişilere güvenip onlarla yol almış olabilirler ancak sizinle bu bahsettiğim yöneticiler arasındaki fark onların bu hainliği anladıkları anda onlarla tüm ilişkileri kopararak yine o kişilerle en etkin biçimde mücadeleye girişmiş olmalarıdır. Bu akıl sahipleri için bir erdemdir.

Sizin mensubu olduğunuz siyasi parti ise asıl Atatürkçü kimliğinden kopmuş ve bugün hala halkın sizden beklediği, o PKK'ya ve yandaşlarına karşı dik durup onlarla top yekün mücadele etme erdemini gösterememiştir.

Sırf mevcut hükümetin başarısız olup devrilmesi için bu devletin ve milletin zarar görmesine dahi aldırış etmeden PKK ve yandaşlarına desteğe devam etmeniz tarih sayfalarına kara bir leke olarak geçecektir.

Genel Başkanınızın bugün yaptığı iktidarın başlattığı "Dolarını Bozdur Kampanyasına" karşı milleti ayaklandırmaya kalkması bunun vahim bir örneğidir.

Unutmamalıyız ki bugün savaşlar sadece topla tüfekle olmuyor, teknoloji ve ekonomiyle de oluyor.Bugün Ülkemiz üzerinde topla tüfekle başarı elde edemeyen iç ve dış mihraklar devletimize ve milletimize karşı teknolojik ve ekonomik bir savaş başlatmış bulunmaktalar.Tüm dünyada dolar fiyatlarının yükselmesi neticesinde Türkiye hariç diğer tüm ülkelerin paralarının TL. Kadar değer kaybetmemesi bunun kanıtıdır.

Tüm bu dış mihrakların oyununu nasıl Kurtuluş Savaşında bu millet bozdu ise bugünde bu oyunları iktidarı ve muhalefetiyle bir ve beraber olup aynı ruhla bozma günüdür.

Muhalefet partisini ve özelde de Lüleburgaz CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya'yı yapıcı siyaset yapmaya ve milli ve manevi konularda iktidarla bir ve beraber hareket etmeye davet ediyorum. Saygılarımla” dedi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek