İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 07 Aralık 2016, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları, 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesi dolayısıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.
CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu

5 Aralık Pazartesi günü, saat 9:30’da Lüleburgaz T-Cafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Birgül Kemiksiz, Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün, Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Zehra Deyrin, Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kahvaltı etkinliği, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler, mandolin eşliğinde söylenen onuncu yıl marşı ve türküler ile sona erdi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek