Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 06 Aralık 2016, Salı 17:51 tarihinde eklendi. 850 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATADER 5 yaşında

Lüleburgaz’da 2011 yılında kurulan Ataköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATADER) 5 yılı geride bıraktı.
ATADER 5 yaşında

Dernek Yönetimi, 5. yıl anısına “ATADER 5 YAŞINDA” isimli dayanışma yemeği düzenleyecek.

ATADER’in düzenlediği “5. Yıl Dayanışma Yemeği” 10 Aralık 2016 Cumartesi günün akşamı Lüleburgaz Öğretmenevi’nde yapılacak.

Yemekle ilgili olarak bilgi aldığımız ATADER Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Kalkan yaptığı açıklamada; “Pınarhisar’a bağlı Ataköylü olan ama Ataköy dışında yaşayan Ataköylüler arasında dayanışmayı arttırmak için Ataköylüler tarafından 5 yıl önce kurulan derneğimiz bugüne kadar 5 Keşkek Şenliği, 4 dayanışma yemeği , 1 tanesi yurt dışına olmak üzere iki de gezi gerçekleştirdi.  2017 yılı içinde de faaliyetlerine devam edecek.  Beşinci dayanışma yemeğimizde iş stresi ile bir araya gelemeyen üyeleri bir araya getirmek ve dayanışmayı arttırmak için böyle bir yemek düşünüyoruz” dedi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek