Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 06 Aralık 2016, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 2325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Safir Psikolojik Danışmanlık ve Gelişim Merkezi açıldı

“Safir Psikolojik Danışmanlık ve Gelişim Merkezi” 4 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen törenle Lüleburgazlı vatandaşların hizmetine açıldı.
Safir Psikolojik Danışmanlık ve Gelişim Merkezi açıldı

Emekli Öğretmen Ahmet Ballı’nın kızı Psikolog Derya Ballı’nın Lüleburgaz Yeni Mahalle İstasyon Caddesi No:18/3 adresinde hizmet vereceği Safir Psikolojik Danışmanlık ve Gelişim Merkezi’nin açılışını Avukat İlknur Devrim Kantarcı yaptı.

Kantarcı açılış konuşmasında, “Bu güzel kızımız Derya Ballı Safir Psikolojik Danışmanlık ve Gelişim Merkezi adı altında Lüleburgaz’a çok önemli bir iş yeri kazandırıyor. Biliyorsunuz ki Psikoloji çok eski bir bilim dalı ama şuanda özellikle Türkiye’de en fazla ihtiyaç duyulan meslek dalı Psikologlar. Birçok hadise yalnızca iletişim yoluyla halledilebilir. Ve bu insanlar arasındaki iletişimin hangi düzeyde olması gerektiği, yanlış davranışlarımızın nasıl düzeltilebileceğini ve korkularımızdan endişelerimizden, kaygılarımızdan, nasıl kurtulabileceğimizi ilaçlarla değil öncelikle psikologlarla iletişim halinde olarak çözebiliriz. Bu gelecek vadeden bir meslek ve Türkiye’deki en popüler mesleklerden biri. Hayırlı kazançlar ve güzel bir gelecek diliyorum.”dedi.

Psikolog Derya Ballı Kimdir?

1992 yılında Lüleburgaz da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü 2.olarak bitirdi. Staj dönemini Darülaceze Çocuk Yuvası, Tohum Otizm Vakfı ve Çağlayan Adliyesinde yaptı. Ballı, çeşitli gelişim ve zeka testleri ayrıca travma çalışmaları nedeniyle sertifika aldı.

Fehmi Mutlu İlkokulu, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve 80.yıl İlkokulu’nun kurucu müdürü Emekli Öğretmen Ahmet Fikri Ballı’nın kızı olan Psikolog Derya Ballı, “Çalışma alanlarım Çocuk, Ergen ve Yetişkinlerle bireysel terapi olacak. Ayrıca çocuklarla oyun terapisi de yapacağım. Bunun içinde çalışma alanımın içerisinde bir de oyun odası var. Mesleğime âşık birisiyim. Zaten bu genç yaşta burayı açmamdan da anlaşılıyordur. Buranın ismini Safir komamın nedeni, safir rengini, mavi tonlarını çok seviyorum ayrıca Safir’in benim çocukluğumda özel bir anlamı olduğu için bu ismi koydum. Beni bu günlere getiren aileme sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek